Over ons

Hoi, wij zijn Ingrid, Roos & Suus!

 We wonen aan de rand van Made en zijn in maart 2016 begonnen met onze B&B. 

Wij zien er naar uit u te mogen ontvangen en dat logeren bij van Heeren een ware belevenis voor u wordt. 

Wij vinden het leuk wanneer u een berichtje achter laat in ons gastenboek!

Gastenboek

Henk Derksen
20-07-16 20:23:51
Eerbeek, 20 juli 2016


Hallo (gastvrouw) Ingrid,

Bij deze willen Jolanda en ik jou bedanken voor de warme gastvrijheid die wij hebben ervaren tijdens onze overnachting in jullie B&B op 17 juli jl.
Het kwam spontaan bij ons op om met het mooie weer richting de Biesbosch te gaan. Na een mooie dag wilden wij eigenlijk 's avonds de rit van 1,5 uur richting Veluwe niet meer maken dus zochten we een B&B in de nabije omgeving. Al snel zagen wij jou B&B voorbijkomen. De website zag er heel duidelijk, verzorgd en uitnodigend uit. Via Booking.com hebben wij vervolgens gereserveerd.

Als je dan aankomt op de locatie is het altijd spannend of hetgeen dat op de website staat ook overeen komt met de werkelijkheid, welnu.......wij waren aangenaam verrast.
We werden hartelijk welkom geheten door jou. Vervolgens hebben we de B&B bekeken en ik moet eerlijk zeggen.....wat een mooie, ruime en sfeervol ingerichte ruimte. Van alle gemakken voorzien inclusief gratis Wi-Fi. Ook prettig dat de auto voor de B&B geparkeerd kon worden. We hebben ook heerlijk geslapen op de zeer comfortabele boxspring bedden.
Dat je een gastvrouw bent die het haar gasten goed naar hun zin wil maken blijkt wel uit het voortreffelijke ontbijt dat je voor ons had klaargemaakt. Zo compleet en sfeervol gepresenteerd......dat is nog eens een goed begin van de dag!!
Helaas hadden we maar tijd voor één overnachting maar wij hebben nu al gezegd dat wij hier vaker gaan komen maar dan voor een langere periode!!

We hebben écht genoten en voelden ons meteen thuis en daar willen wij jou nogmaals voor bedanken.
Blijf zo doorgaan en wij zullen B&B "Logeren bij van Heeren" zeker aanbevelen.

Groetjes,

Henk & Jolanda Derksen
Opmerking:
Beste Henk en Jolanda,
Wat fijn om te lezen dat jullie het zo genoten hebben bij ons!
Wij vonden het ook erg leuk jullie te hebben ontvangen!
Bedankt voor jullie bezoek, graag tot nog een keertje!
Hartelijke groetjes, B&B Logeren bij van Heeren
Geran en Gieneke Kaai
20-07-16 10:03:37
Wij hadden hier een fantastisch verblijf! Een heerlijk ruim appartement dat sfeervol is ingericht, supergoede bedden en een zeer uitgebreid ontbijt met brocante servies. De hartelijke en warme gastvrouw zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Een absolute aanrader!!
Opmerking:
Wij vonden het ook superleuk dat jullie dat jullie bij ons aankwamen, zo laat op de avond :-) Het was echt gezellig en relax om met jullie te kletsen. Het gaat jullie goed in Belgie met het werk en jullie gezinnetje, groetjes Ingrid / B&B Logeren bij van Heeren
Lucy van Kuijk
07-04-16 10:52:52
Het ziet er werkelijk prachtig uit, enorm gastvrij en veel extra services! Heel veel succes verder!
joyce wintermans
03-04-16 11:34:19
Ik wens jullie super veel succes en plezier met jullie nieuwe onderneming.
Een prachtige locatie en zeker de moeite waard voor een ieder om jullie een bezoekje te brengen
Dikke knuffel