Omgeving

Wagenberg (Made) behoort tot de gemeente Drimmelen. Made is een knus dorp waar van alles te vinden is, zowel vele winkels en faciliteiten, goede restaurants en leuke cafe's. Drimmelen is het kleinste dorp van de gemeente, bekend vanwege de ligging aan Nationaal park de Biesbosch. U kunt prachtige rondvaarten maken door de Biesbosch met bijv. rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw, U kan zelf een boot huren of u huurt een fluisterboot met gids. Drimmelen beschikt over vele restaurants, cafe's, havens, speeltuinen, een ware beachclub met strand en zelfs voor een potje midgetgolf kunt u er terecht. 

Qua steden liggen Breda, Oosterhout, Rotterdam en 's Hertogenbosch rondom. Ook met kinderen zijn er talloze uitstapjes in de omgeving zoals, pretpark De Efteling,  safaripark De Beekse Bergen,  Kinderspeelparadijs de Belhamel,  openluchtzwembad de Randoet,  overdekt zwembad de Warande,  Klompenmakerij,  Kaasboerderij & Speelgoedmuseum.

Voor de echte waaghalzen is er Klimpark de Biesbosch op een kwartiertje afstand van de B&B. Ook liggen de Teteringse bossen dichtbij, waar u bijv. met een groep vrienden zou kunnen lasergamen (Big Fun), zeer geschikt als bijv. een vrijgezellenfeest en aansluitend logeren bij van Heeren waar een champagneontbijt mogelijk is voor de aanstaande bruid/bruidegom!

Combineer je verblijf met een creatieve binnen activiteit en maak aan een gezellige lange tafel een mooi aandenken.

LUS  komt naar ons toe voor ontspannen workshops handlettering (voor alle niveaus) en weven.  Voor voorbeelden en foto's ga je naar www.luscreatieveworkshops.nl

 

Daarnaast heeft onze B&B een samenwerking met Happy Picknick & Cooking in Prinsenbeek. Wilt u een high tea, thema-avond (denk aan tapas, Griekse avond, babyshower, stamppotbuffet e.d.) of een uitgebreide/luxe picknick kunt u deze laten verzorgen in onze B&B of op locatie in Prinsenbeek in de kookstudio. 

Ook zijn er vele wandel- en fietsroutes, deze zijn bij de B&B gratis te verkrijgen.


Heeft u trek en bent u op zoek naar een leuk restaurant zijn hier een aantal suggesties; Pub and Churchill Made, Steenhoeve Made, Chinese muur Made, Fundi Made, Ripasso Terheijden, Bergsch Backhuys Geertruidenberg, Zuz & Zooz Geertruidenberg, Weeshuys Geertruidenberg, 't Zusje Raamsdonksveer, Triangel Raamsdonksveer, Timmy's Raamsdonksveer, Pasja Raamsdonksveer, Chinese muur Raamsdonksveer, Onze kerk Hooge Zwaluwe, Pannekoeckershuys Den Hout, Het Houtse meer Den Hout.


Wij zijn altijd bereid met u mee te denken voor tips en leuke uitjes die aansluiten bij uw behoefte en interesses!